avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Ridicare ipoteca
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Ridicare ipoteca

Cum se procedează pentru a ridica o ipoteca asupra unui imobil ,de catre Bankcoop, eu nemaiavînd chitanțe si nici contractul de împrumut?
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 13:28, 17 Octombrie 2018
Cred ar fi trebuit postat la alta categorie mesajul dumneavoastra.

Primul pas ar fi sa cereti bancii copii ale documetelor care va lipsesc.

Sper sa va fie de folos informatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine, cum si in ce conditii se intocmeste cadastru apartament mihaela bigu mihaela bigu Buna ziua In 1997 unchii mei au cumparat un apartament inca din faza de constructie de la stat pe care au trebuit sa il plateasca in rate lunare. Dupa ... (vezi toată discuția)
Radiere ipoteca a unei banci care nu mai exista catalini catalini Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: Urmeaza sa achizitionez un imobil printr-un credit ipotecar prima casa. Am facut deja precontractul, ca ... (vezi toată discuția)
Doresc sa cumpăr un apartament, proprietarul detine un credit ... amy1890 amy1890 Doresc sa cumpăr un apartament, proprietarul detine un credit ipotecar, iar ipoteca este asupra a mai multor apartamente, se poate ridica ipoteca doar pentru ... (vezi toată discuția)