Av. Marian Bîrlădeanu 
	    	Avocat

Av. Marian Bîrlădeanu 
	    	Avocat	    

nucu$ 
	    	Utilizator

nucu$ 
	    	Utilizator	    

Alexandru Stratopol 
	    	Consilier juridic

Alexandru Stratopol 
	    	Consilier juridic	    

Aveti si posibilitatea de a deschide dosar de dauna la asiguratorul RCA, sa solicitati despagubirea cu angajament de returnare a sumei in cazul schimbarii vinovatiei.
 Adelaida Fulea 
	    	Avocat

Adelaida Fulea 
	    	Avocat	    

Alexandru Stratopol 
	    	Consilier juridic

Alexandru Stratopol 
	    	Consilier juridic	    

ContSters196490	                   

Buna ziua
     Fiind implicat intr-un accident auto ca parte pagubita am completat constatul amiabil cu soferul vinovat (acesta recunoscandu-si ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters196490	                   

Buna ziua
     Fiind implicat intr-un accident auto ca parte pagubita am completat constatul amiabil cu soferul vinovat (acesta recunoscandu-si ... (vezi toată discuția)

AlinaBolocan	                   

In urma cu 2 saptamani o domnisoara a schimbat banda de sens ( pe o sosea cu 3 benzi a trecut de pe banda a 2-a pe banda a 3-a ) inainte de trecerea de pietoni ... (vezi toată discuția)
	                    AlinaBolocan	                   

In urma cu 2 saptamani o domnisoara a schimbat banda de sens ( pe o sosea cu 3 benzi a trecut de pe banda a 2-a pe banda a 3-a ) inainte de trecerea de pietoni ... (vezi toată discuția)

snowden	                   

Acum 2 saptamani am fost victima unui accident rutier din care a rezultat mai mult de 38 de parti avariate (inclusiv airbag-uri) ceea ce ar putea insemna dauna ... (vezi toată discuția)
	                    snowden	                   

Acum 2 saptamani am fost victima unui accident rutier din care a rezultat mai mult de 38 de parti avariate (inclusiv airbag-uri) ceea ce ar putea insemna dauna ... (vezi toată discuția)