avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Evaluator ANEVAR
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Evaluator ANEVAR

Un evaluator ANEVAR de intreprindere poate efectua si evaluari sau reevaluari imobiliare ?
Multumesc anticipat,
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 17:54, 11 Noiembrie 2009
Da , poate dar este recomandat sa apelati la un evaluator ANEVAR de proprietati imobiliare deoarece un evaluator care obtine atestatul pentru evaluari intreprinderi obtine acest atestat fiind in echipa cu alti 3 evaluatori , pe cand un evaluator care obtine atestatul de evaluari proprietati imobiliare obtine de unul singur acest atestat! Deci testarea cunostintelor este mai severa si mai la obiect in cazul evaluatorului de proprietati imobiliare referindu-ne strict la evaluarea unei proprietati imobiliare!B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atribuirea calitatii de expert evaluator Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Ma gandeam sa incep si eu niste cursuri de a deveni expert evaluator in domeniul imobiliar si in evaluarea intreprinderilor. Se merita oare? Imi ... (vezi toată discuția)
Stagiu evaluator imobiliar la anevar Iulian81 Iulian81 Buna ziua ! In ce consta si cum ar trebui sa se desfasoare stagiul de evaluator imobiliar la ANEVAR? (vezi toată discuția)
Onorariu evaluator imobiliar ContSters54906 ContSters54906 Buna ziua. Rog stimatii colegi evaluatori (imobiliari) si nu numai, daca au bunavointa sa-mi indice si mie care este ordinul prin care se stabilesc ... (vezi toată discuția)