avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie invaliditate

Bună ziua, am 57 de ani, sunt încă salariată cu contract permanent de muncă, sufăr de gonartroză bilaterală cu afectarea capacității de mers-de jumătate de an mă deplasez cu ajutorul unei cârje. Doresc să știu dacă mă încadrez în vreo categorie de invaliditate și dacă aș putea primi pensie în acest sens, chiar dacă voi continua să lucrez până la împlinirea vârstei de pensionare. Mulțumesc anticipat,
Cel mai recent răspuns: Filip Grigore , utilizator 14:01, 11 Ianuarie 2024
Cel mult veți primi gradul 3 de invaliditate și să continuați să lucrați 4 ore. Vorbiți cu medicul specialist ORTOPED să vedeți ce zice, dacă vă face referatul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie pe caz de boala nela27 nela27 as dori sa stiu daca ma pot pensiona pe caz de boala daca sufar de lucsatie congenitala de sold bilaterala si coxartroza.Am fost la un medic specialist ortoped ... (vezi toată discuția)
Se poate ieși la pensie pe caz de boală la vârsta de 40 ani? ... AndreeaMihaelaZ AndreeaMihaelaZ Se poate ieși la pensie pe caz de boală la vârsta de 40 ani? Precizez,pe cartea de muncă sunt deja 20 ani. (vezi toată discuția)
Pensie de boala iuliana silvana emilia iuliana silvana emilia la 15 ani vechime in munca pot beneficia de pensie de boala (vezi toată discuția)