avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ajutor nu stiu unde sa ma duc sa fac o reclamatie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ajutor nu stiu unde sa ma duc sa fac o reclamatie

as dori sa stiu de unde pot afla mai multe despre firma de detectivi particulari PROTECT EYE SECURITY? as dori sa stiu unde are locatia ca sa pot face o reclamatie...impotriva unui angajat care a fost platit de catre fostul meu prieten sa dea in mine , sa ma urmareasca si sa dea in actualul meu prieten.am fost la politia si acolo mi-au spus cei de la sectia 13 ca nu am dovezi si martori....si nu am ce sa fac....as vrea macar sa ma duc la ei la sediu dar nu am gasit nimic pe internet despre ei ....am inteles de la unchiul meu ca este o firma fantoma.va rog frumos sa ma ajuta-ti si sa-mi spune-ti in ce parte sa o iau nu vreau sa mai fiu batuta, urmarita , hartuita nici eu nici actualul meu prieten. cu stima: raluca constantin
Cel mai recent răspuns: Villy1liv Villy1liv , Consilier juridic 21:56, 11 Noiembrie 2009
Stimata doamna , din pacate , in cazul dvs nu va poate ajuta nimeni fiindca , intr-adevar , aceasta firma nu exista! Exista alte firme de protectie si paza dar nu cu acest nume ! Din pacate , pentru o eventuala plangere penala va trebuie mai multe indicii si date concludente care sa duca la identificarea faptasului.
dar are un cont la BCR cel de la spitalul municipal! nici de acolo nu am cum sa aflu, adresa?
vreau sa fac pasul asta pentru ca eu umblu cu frica pe strada si ma uit si in stanga si in dreapta sa nu fie vreunu care sa-mi dea in cap si nu stiu in ce parte sa o iau. cu multumiri, raluca constantin
@raluca1989, va rugam sa nu postati mesaje consecutive , ci sa va editati mesajele daca doriti sa adaugati ceva sau, asteptati mai intai un rapsuns, apoi postati din nou. Va multumim.


Faceti in primul rand plangere atat dvs. cat si actualul prieten , impotriva fostului dvs. prieten, cel care a angajat persoana care v-a batut. Daca detineti si ceva probe, pentru a va sustine acuzatiile, va puteti rezolva problema, altfel, este destul de greu, insa nu imposibil totusi.


am vrut sa facem si ne-au spus ca nu avem martori si dovezi.....si ca trebuie sa facem pentru firma care de fapt nu exista nu pentru el....nu stiu in ce parte sa o iau sunt disperata

Alte discuții în legătură

Bună ziua am o prietena care este urmărită și amenintata ... Andabia Andabia Bună ziua am o prietena care este urmărită și amenintata de fostul prieten, acesta ii accesează contul de Facebook o denigrează în ultimul hal, a depus ... (vezi toată discuția)
Hartuire detectiv particular kati-lina kati-lina În cursul lunii decembrie 2014, am fost urmăriţi eu si prietenul meu ,respectiv maşina pe care o conducem şi care o ţinem în parcarea blocului unde ... (vezi toată discuția)
Chiariasul mi a furat din casa plicutet plicutet Buna ziua,in urma cu 2 luni am inchiriat o camera din aparatamentul mamei mele(cealalta camera fiind incuiata) pentru 3 luni de zile . Chiariasul a plecat fara ... (vezi toată discuția)