avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua am o prietena care este urmărită și ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua am o prietena care este urmărită și amenintata ...

Bună ziua am o prietena care este urmărită și amenintata de fostul prieten, acesta ii accesează contul de Facebook o denigrează în ultimul hal, a depus plângere la politie, ordin de protecție dar acesta îl încalcă noaptea când nu îl vede nimeni. Dacă persoana respectiva angajează un detectiv particular dovezile lui se iau în considerare la tribunal. Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Ajutor nu stiu unde sa ma duc sa fac o reclamatie raluca1989 raluca1989 as dori sa stiu de unde pot afla mai multe despre firma de detectivi particulari PROTECT EYE SECURITY? as dori sa stiu unde are locatia ca sa pot face o ... (vezi toată discuția)
Femeie amenințată danielstefan392 danielstefan392 Buna ziua, Prietena mea are la locul de munca o colegă/prietenă care de 2-3 săptămâni este amenințată cu moartea și agrestă de fostul iubit. ... (vezi toată discuția)
Ordin de restrictie nicu_dumitru90 nicu_dumitru90 cum porocedez sa obtin un ordin de restrictie impotriva fostului sot suntem despartiti de 3 ani si ma strans de gat si ameninta continuu pe mine si prietenul ... (vezi toată discuția)