avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... radierea uato
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

radierea uato

am si eu o problema!!!, am cumparat acum 3 ani o masina de la o firma si nu am inmatriculato pe mine, acum vreau sa o vand si nu pot ca sa o radiez pentru ca masina este tot pe societatea respectiva, iar firma s-a inchis acum 2 ani, ce pot ca sa fac in privinta asta? care ar fii solutia?,

Alte discuții în legătură

Radierea masinii, neplatirea impozitului johnny744 johnny744 buna ziua am cumparat o masina din spania am inmatriculato pe numele meu am aduso in romania fara sa o radiez de acolo si am inmatriculato in romania , la ... (vezi toată discuția)
Mașină furată cumpărător de bună credință!bună ziua! vă rog să mă ajutați,am cumpărat în 2012 o ... PopescuSteli6 PopescuSteli6 Bună ziua! Vă rog să mă ajutați,am cumpărat în 2012 o mașina din Germania,pe care am adus o în țară și am înmatriculato legal,după înmatriculare ... (vezi toată discuția)
Ce soluție exista Petrura Petrura Am datorii la Anaf de pe urma unei societăți comerciale...executări silite Am o mașină personala si vreau sa o vând dar din cîte am auzit ,pe ... (vezi toată discuția)