avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Scoatere din evidenta mijloc fix neamortizat integral ...
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Scoatere din evidenta mijloc fix neamortizat integral la institutie publica

Buna ziua,in luna octombrie o institutie publica preda unei alte institutii un mijloc fix neamortizat integral (sf.amortizarii in martie 2019). Cum se face inregistrarea contabila corecta? Precizez ca nu am mai lucrat intr-o institutie publica si as dori sa fiu sigura ca nu fac o greseala.
Ultima modificare: Vineri, 19 Octombrie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Valorea mare piesa auto mijloc fix amortizat rominaduca rominaduca Imi spuneti va rog care este inregistrarea contabila pentru piesa auto 4500 lei necesara functionarii camion complet amortizat? (vezi toată discuția)
Casare masina avariata peliza peliza Buna ziua! Care sunt pasii si documentele necesare scoaterii din uz (casarii) unui autoturism neamortizat integral, dar avariat in proportie de 70%, fara ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie uraaa uraaa Buna ziua !!! Am si eu o mica problema am lucrat din octombrie 2016 -martie 2019 la firma A apoi din martie 2019- iunie 2019 la firma B acum mi-am dat ... (vezi toată discuția)