avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatia de hrana
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatia de hrana

Pentru bugetari, primărie de comună până la 3000 locuitori se da indemnizatia de hrana la 1 decembrie 2018?
Cel mai recent răspuns: Flori&Marius , utilizator 10:07, 21 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea nr. 153/2017
Art. 18 Indemnizația de hrană
(1) Începând cu 1 decembrie 2018, ordonatorii de credite acordă obligatoriu, lunar, indemnizații de hrană reprezentând a 12-a parte din două salarii de bază minime brute pe țară garantate în plată, cu excepția personalului Ministerului Apărării Naționale, Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Justiției - Administrația Națională a Penitenciarelor, Serviciului Român de Informații, Serviciului de Informații Externe, Serviciului de Protecție și Pază și Serviciului de Telecomunicații Speciale, precum și a personalului poliției locale care, potrivit legii, beneficiază de drepturi de hrană în temeiul Ordonanței Guvernului nr. 26/1994 privind drepturile de hrană, în timp de pace, ale personalului din sectorul de apărare națională, ordine publică și siguranță națională, republicată, cu modificările și completările ulterioare.
.....
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Octombrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Mulțumesc!

Am văzut discuții conform cărora nu ar fi acordată anul acesta tuturor bugetarilor,urmând ca din 2019 sa se acorde tuturor bugetarilor.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Discutii pot exista, dar pana la adoptarea unui act normativ in acest sens, discutam pe ce exista .
Mulțumesc frumos.
O zi frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de hrana Elena Micu Elena Micu Buna ziua,Potrivit Legii 153/2017,art.18,incepand cu 1.12.2018 se va acorda indemnizatie de hrana lunar, Este valabil si pentru unitatile administrativ ... (vezi toată discuția)
Pers care au grija de pers cu handicap (angajate ca si asistent personal) PopCristi PopCristi STITI CUMVA DACA PERSOANELE CARE AU GRIJA DE PERS CU HANDICAP O SA PRIMEASCA DE ACUM MAI MULTI BANI? INTELESESEM DE O CRESTERE CU 600 LEI DAR NU STIU CU CE ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie de hrana eduardvl eduardvl Calcul indemnizatie de hrana Buna dimineata, Am o intrebare cu privire la calculul indemnizatiei de hrana, pentru personalul contractual, nivel studii ... (vezi toată discuția)