avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... am inceput procedura de dizolvare a firmei srl ,am ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

am inceput procedura de dizolvare a firmei srl ,am primit certificatul aga de dizolvare ,urmeaza faza 2 lichidarea,in aceasta situatie punctul de lucru este inchis?

Punctul de lucru se închide automat ?pot sa obtin de la Registul Comertului o decizie de lichidare?
Cel mai recent răspuns: Constantin Vera , Contabil 13:57, 19 Octombrie 2018
Buna ziua,

In etapa 2 urmeaza sa depuneti la ONRC certificatele constatatoare pentru sediul social si ptr. punctul de lucru, in ideea ca se va inchide practic atat sediul social cat si sediul secundar. Asta echivaleaza cu inchiderea punctului de lucru de care intrebati.

Ultima modificare: Vineri, 19 Octombrie 2018
Constantin Vera, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere / lichidare (= "închidere") automatĂ a unei firme? Princess12 Princess12 Radiere / lichidare (= \"închidere\") AUTOMATĂ a unei firme Cu scuze fiindcă tot nu reuşesc să înţeleg diferenţele dintre DIZOLVARE / LICHIDARE / ... (vezi toată discuția)
Inchidere punct de lucru secundar iclaudia19 iclaudia19 buna seara, ce acte imi trebuie la registru comertului pentru a inchide un punct de lucru secundar? la administratia financiara trebuie sa mai depun ceva? (vezi toată discuția)
Inregistrare in scopuri de tva autohut autohut Buna ziua Am infiintat acum o saptamana un SRL cu 3 asociati si 3 administratori. Am optat sa fim platitori de TVA si sediul social este fara activitate. ... (vezi toată discuția)