Buna seara! rog sa ma lamureasca cineva in situatia urmatoare: in data de 10 septembrie am inceput lucrul la o firma de incaltaminte;contractul l-am semnat pe data de 10 octombrie cu inceperea lucrului pe data de 11 octombrie(prima zi de lucru conform contractului). Intrebarea mea este :ce salar ar fi trebuit sa primesc pentru cele 15 zile lucrate in luna septembrie? cum se calculeaza? Mai explicit in luna septembrie am lucrat fara contract(la negru) din motivele firmei. In speranta unui raspuns,va multumesc anticipat.
Buna seara! Multumesc pentru raspuns! In C.I.M salariul este de 1900 lei brut(salariul minim pe economie).Ce sanse am sa fiu platita? Nu prea este corect sa muncesti si sa nu fii platit.
Multumesc! Totusi :1900:20=95 lei/zi x 15 zile lucrate=1425lei pentru faptul ca am lucrat fara contract nu trebuie sa mi se retina contributiile cas si cass si celelalte retineri;gresesc?
Impozit pe venit
andregh
BUna ziua,
La o Asoc de Proprietari avem un angajat cu CIM , cu timp partial de munca avand fctia de fem de serviciu. Are functia de baza avand un salariu ... (vezi toată discuția)