avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pe locul privat se depoziteaza gunoiul de catre ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pe locul privat se depoziteaza gunoiul de catre asociatie, fara acordul meu

Buna seara!
Stau la bloc si intampin o problema! Atunci cand am cumparat apartamentul, am cumparat si un loc de parcare ( propietate privata, nu de la primarie ). Acest loc este amplasat in fata blocului, in partra dreapta. Dupa cumpararea de la dezvoltator a locului de parcare, vecinii au pus in spatele locului, ghene de gunoi ( pe terenul comun am blocului ), deoarece dezvoltatorul nu a prevazut un loc pentru aceste ghene. Problema este in fiecare zi de marti, ( zi de ridicare a gunoiului ), cand aceste pubele sunt depozitate de catre vecini pe locul meu de parcare ( loc de parcare cumparat de la dezvoltator prin c - v la notar si inscris in carea funciara ). Pubelele fiind depozitate pe locul de parcare eu o data pe saptamana nu ma pot folosii de acest loc.
Am ridicat aceasta problema la asociatie, iar administratora, presedinta si inca o vecina mi’au zis ca eu chiar daca nu imi dau acordul sa le puna acolo, ele tot asta o sa faca in continuare.
Ce este de facut in astfel de situatii? La ce institutie pot sa ma adresez?
Cel mai recent răspuns: m.2018 , utilizator 17:53, 21 Octombrie 2018
Administartorul de imobil nu detine autoritatea si competenta sa dispuna d ela sine putere restrictionarea drepturilor proprietarilor de a beneficia si de a utiliza spatiile proprietate privata ce le apartin
Initial notificati oficial asociatia de proprietari sa asigure conditiile de utilizare a spatiului al carui proprietar sunteti -sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Conditionat de raspunsul asociatiei de proprietari puteti sa staruiti in demers prin mediator
daca toate demersurile dv se lovesc de reticenta reprezentantului asociatieid e proprietari,analizati oportunitatea actionarii in instanta a asociatiei cu "obligatia de a face "
Multumesc pentru informatii! Am facut o adresa scrisa catre asociate, doar ca refuza sa imi dea numar de inregistrare si nu am nicio dovada ca a primit adresa.

ynocentta a scris:

Administartorul de imobil nu detine autoritatea si competenta sa dispuna d ela sine putere restrictionarea drepturilor proprietarilor de a beneficia si de a utiliza spatiile proprietate privata ce le apartin
Initial notificati oficial asociatia de proprietari sa asigure conditiile de utilizare a spatiului al carui proprietar sunteti -sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Conditionat de raspunsul asociatiei de proprietari puteti sa staruiti in demers prin mediator
daca toate demersurile dv se lovesc de reticenta reprezentantului asociatieid e proprietari,analizati oportunitatea actionarii in instanta a asociatiei cu "obligatia de a face "

Pentru a face dovada interesului dv de a depune adresa,comunicati cererea dv prin mandat postal cu confirmare de primire
Multumesc pentru sfaturi!

ynocentta a scris:

Pentru a face dovada interesului dv de a depune adresa,comunicati cererea dv prin mandat postal cu confirmare de primire

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu boxele și locurile de parcare într-un complex rezidențial blueyespaul09 blueyespaul09 buna ziua , tin sa precizez de la inceput ca complexul rezindential este compus din 8 scari ( 60 apartamente )cu parcare subterana ( 90 locuri) si boxe (70 ... (vezi toată discuția)
Parcare privata a blocului folosita de straini ice_bella20 ice_bella20 Am urmatoarele 2 situatii pentru care va rog sa-mi oferiti sfaturi: 1. Cui ne putem adresa si care-i procedura pentru ridicarea unei masini abandonate in ... (vezi toată discuția)
Amplasare pubela la bloc IuliaIvan IuliaIvan Buna, am o situatia la blocul unde locuiesc de 4 ani. Vecinii noștri de la parter nu sunt deacord cu amplasarea pubelei in vecinătatea blocului. ... (vezi toată discuția)