avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Hotărâre judecătorească definitivă cu obligația ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Hotărâre judecătorească definitivă cu obligația plății

Am o hotarare judecatoreasca definitiva in care sunt supraveghere la probatiune pentru un amprumut cu acte false io am respectat semnaturile la probatione dar ma obliga sa platesc bani de la banca daca nui platesc risc sa fiu arestat multumesc
Incercati sa detaliati. Este vorba de obligaţiile civile stabilite prin hotărârea de condamnare?
Da este vorba de obligatii civile prin hotarare de condamnare dar eu miam respectat obligatiile penale prezentanduma la probatione executand o muna an folosul comunitati de 120 de ore daca nu platesc bani astea ce ma obliga risc sa ami execut condamnarea de 11 luni
Da, riscati.
Si daca le dau jumate din suma sau chiar mai mult de jumate nu o sa reusesc sa li dau pe toti an termenul asta tot asa este riscul sa ma bage la puscarie
Incercati sa platiti cat puteti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As putea sa revin in tara? Axaz Axaz Am fost condamnat la 1 an de închisoare cu suspendare (2 luni in pușcărie) în Anglia pentru ca am vorbit cu o minoră pe internet și i am trimis poze ... (vezi toată discuția)
Condamnare sub supraveghere vcp Rumbi ru Rumbi ru Buna seara. In anul 2011 am fost condamnat 3 Ani sub supraveghere teremen 7 Ani vcp si obligat sa platesca obligatiile civile si cheltuieli de judecata Pina ... (vezi toată discuția)
Dacă făptuitorul va face închisoare pentru comiterea unei fapte penale, mai poate fi obligat și la plata daunelor morale către victimă? Tarzan2012 Tarzan2012 Daca făptuitorul va face inchisoare pentru comiterea a unei fapte penale, mai poate fi obligat si la plata daunelor morale catre victimă? Cineva ... (vezi toată discuția)