avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Competența polițiștilor locali de a amenda în baza ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Competența polițiștilor locali de a amenda în baza OUG 195/2002

1 politistiii locali au dreptul sa ceara permisul de conducere uni cetatean pt al sanctiona pe oug 195/2002 iar apoi pe pv de contraventie sa treaca seria si nr permisului ?
2 politisti locali pot aplica amenzi de circulatie cu motivare pe pv de contraventie ,,cong oug 195/2002 /? eu cred ca nu tinind cont de prevederile reg de aplicare al oug 195/2002 respectiv og 1391 art 177si 178 dvs ce ziceti ??
multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 16:32, 21 Octombrie 2018
Buna ziua,
Contestati acele PV la instanta.
Invocati RIL 11/2017
Luati legatura cu u avocat sa va sprijine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicit un răspuns referitor la competențele polițiștilor locali metulica metulica va rog sa mi raspunda cineva clar si precis la urmatoarele intrebari 1 pot cere politistii locali unui conducator auto pt al sanctiona permisul de conducere ... (vezi toată discuția)
Are voie polițistul local să dea amenzi din oug 195/02? Ionut 1992 Ionut 1992 Va salut, am fost sanctionat de catre un politist local , pentru stationare asa zisa interzisa, Sanctiunea aplicata a fost de 4 puncte amenda (580 lei ) si 3 ... (vezi toată discuția)
Prescriere amenzi circulație metulica metulica doresc sa stiu cind se prescriu amenzile de circulatie multumesc (vezi toată discuția)