avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Contract colaborare?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Contract colaborare?

Buna seara. Am un PFA cu obiect de activitate Fotograf. Merg cu diverse cunoștințe la evenimente eu ca fotograf și ei filmează. A-și dorii sa știu dacă a-și putea sa fac contract de colaborare cu ei și ce impune astfel de contract ei neavând vreo forma juridica
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:20, 21 Octombrie 2018
Doar persoana care detine PFA poate executa activitatea pentru care s-a inregistrat. Pot fi angajate doar persoane pentru activitati auxiliare: sofer, contabil, etc. Pentru ceea ce descrieti mai sus va trebuie SRL

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teme ContSters184637 ContSters184637 Buna ziua! Am si eu nevoie de ajutor la 3 teme pe care trebuie sa le fac. Tema 1: Demararea unei \"intreprinderi\" Instructiuni: 1. Identificati o ... (vezi toată discuția)
Echipa foto-video fotografeveniment fotografeveniment De cateva luni fac fotografie de eveniment (nunta, botez, majorat) si sunt insotit de un coleg cameraman. Ne gandim sa intram in legalitate , insa deocamdata ... (vezi toată discuția)
Persoana fizica pfa si administrator srl - legalitate ContSters267473 ContSters267473 Buna seara, As dori sa clarific problemele de mai jos cu cateva raspunsuri prompte si simple, ca sa stiu spre ce anume ma indrept. 1. O persoana fizica ... (vezi toată discuția)