avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Dosar PSI benzinarie
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Dosar PSI benzinarie

Ma intereseaza ce trebuie sa contina dosarul PSI in cazul unui control la o benzinarie.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:45, 26 Noiembrie 2018
Nu se poate vorbi de un anume dosar psi, respectiv un anume dosar ssm.
Studiati cu atentie Legea nr. 307/ 2006 cu modificarile si completarile ulterioare, HG si ordinele MAI care reglementeaza activitatea PSI-SU si va trebui sa va conformati intocmind toate documentele cerute de legislatie. Gasiti toata legisaltia pe internet.
Daca puneti aceasta intrebare, nu cred ca detineti autorizatie ISU, autorizatie ssm, autorizatie de mediu, etc. si nici firma inregistrata la Registrul comertului, iat benzinaria ati construit-o fara a detine autorizatie de ctie. de la primarie.
Un sfat ! Contactati o firma autorizata sa presteze servicii in domeniul psi-su, respectiv in domeniul securitate si sanatate in munca. Dvs. nu puteti presta legal, activitatea daca nu ati absolvit cu diploma cursuri de perfectionare in domeniul psi-su, respectiv ssm,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare ssm si psi connect32 connect32 Buna seara, Pentru a putea tine evidenta cu SSM si PSI trebuiesc facute ambele cursuri?Daca da,aveti ceva site-uri unde ma pot interesa?Mentionez ca sunt ... (vezi toată discuția)
Protectia muncii + medicina muncii tiroid tiroid Buna ziua, Am infiintat un punct de lucru intr-o cladire de birouri cu 4 etaje si 20 biouri de 30-40mp pe etaj. Cladirea are hidranti, extinctoare si ... (vezi toată discuția)
Protectia muncii, psi ss1978 ss1978 Buna ziua, as dori ajutor in domeniul PSI si protectia muncii in sensul ca , desfasor activitate in cadrul unei asociatii sportive ONG ce isi desf[soara ... (vezi toată discuția)