avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Cine intocmeste NIR intr-un cabinet medical scolar?
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Cine intocmeste NIR intr-un cabinet medical scolar?

Asistentii medicali dintr-o scoala pot fi obligati sa intocmeasca NIR.ul? Mentionez ca nu avem niciun curs de specialitate.
Cel mai recent răspuns: traian5566 , utilizator 09:37, 6 Noiembrie 2018
Nu mai folositi prescurtari. Ce intelegeti prin NIR ?
NIR = nota de intrare-receptie

Document care se întocmește de către comisia de recepție și de către gestionar cu ocazia recepționării mărfurilor sosite la depozit. Documentul cuprinde date privind actele însoțitoare, denumirea materialelor, a ambalajelor și a materialelor refolosibile din dezambalare, codul, cantitățile și valoarea mărfurilor selecționate, procentul și valoarea rabatului comercial.
Fiind cabinet scolar materialele, bunurile sunt achizitionate de scoala, deci intrarea se face in gestiunea scolii, iar catre cabinet obiectele si bunurile se dau in consum pe baza de Bon de consum.
Va multumesc pt raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nota de recepti lilicrin lilicrin Pentru realizarea de note de receptie exista un formular anume sau un program? Multumesc pt ajutor. (vezi toată discuția)
Combustibil luciapap luciapap Buna ziua,bonul de benzina se inreg in ct 3022 sau direct in ct de chel 6022? Unii sustin ca trebuie sa il trecem in 3022 si apoi pe 6022, altii direct pe ... (vezi toată discuția)
Contul 604 sheyda sheyda Buna ziua as dori sa ma lamuriti daca se poate ... in cazul in care exista si factura la bonul de benzina/motorina acesta este inregistrat tot la 604? (vezi toată discuția)