avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Model scrisoare de intentie in vederea unei colaborari
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Model scrisoare de intentie in vederea unei colaborari

Buna ziua! Am identificat un client(societate) straina interesata de anumite bunuri pe care firma mea i le poate furniza.
Am intrat pe un site de recrutari si acolo sunt si cativa angajati,insa nu raspund.
Am identificat emailul firmei,insa as avea nevoie de o scrisoare de intentie sau ceva pentru o colaborare in limba engleza.Aveti idee unde pot gasi modele sau cine realizeaza asa ceva?

Alte discuții în legătură

Cabinet avocat caut colaborator/colaboratoare stagiar/stagiara adiflorescu adiflorescu Domeniu: Drept comercial, risk management, drept civil Descriere job: Biroul nostru de avocatura acopera un segment de nisa in piata serviciilor ... (vezi toată discuția)
Firma de publicitate online si producere software demianioan demianioan Buna ziua Am o firma cu profil de producere software si publicitate online Am creat un software care zilnic scaneaza locurile de munca ce apar pe site-uri ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am o intrebare legata de urmatoarea situatie: un furnizor ... Alex Adam Alex Adam Buna seara. Am o intrebare legata de urmatoarea situatie: Un furnizor de servicii tv/internet/telefonie a modificat unilateral contractul încheiat cu ... (vezi toată discuția)