avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Oportunităţi de colaborare Cabinet avocat caut colaborator/colaboratoare ...
Discuție deschisă în Oportunităţi de colaborare

Cabinet avocat caut colaborator/colaboratoare stagiar/stagiara

Domeniu: Drept comercial, risk management, drept civil

Descriere job:
Biroul nostru de avocatura acopera un segment de nisa in piata serviciilor avocatiale. Obiectivul nostru principal consta in identificarea si evaluarea cauzelor de risc din afacerile clientilor si dentificarea si aplicarea de solutii in vederea diminuarii pana la o limita acceptabila a riscului. Pe langa activitatea pur juridica, activitatea implica colaborarea interdisciplinara cu experti in finante si contabilitate. Intr-o prima faza, avocatul colaborator se va familiariza cu modul nostru de lucru, cu obiectivele ce trebuie urmarite. In a doua faza, va seconda un partener in activitatea curenta si va prelua o serie de cazuri punctuale pentru a dobandi experienta, sub indrumarea unuia dintre parteneri.

Responsabilitati;
Urmarirea activitatilor contractuale ale clientilor, consilierea dinamica a clientilor in cadrul activitatilor lor, colaborarea pluridisciplinara cu specialisti in alte arii de expertiza comerciala, redactarea de opinii legale.


Cerinte:
Examen de acceptare in Barou promovat, responsabilitate, autoperfectionare, rezistenta la stress, dinamism, cunoasterea la nivel avansat a unei limbi straine, cunostinte solide de operare PC (in cadrul biroului nostru se utilizeaza intensiv aplicati informatice de management al documentelor).

Numai candidatii selectionati in urma analizei CV-urilor vor fi contactati! Trimiteti o singura data un CV si o scrisoare de intentie. Vi se va confirma primirea. Daca nu ati primit confirmarea, transmiteti un e-mail fara atasament pentru a vi se furniza o adresa alternativa.


Va multumesc pentru citirea anuntului!
Adrian Florescu
www.birou-avocat.com

Alte discuții în legătură

Cabinet de avocat caut absolvenÞi de drept pentru colaborare JOB - Cabinet de AVOCAT JOB - Cabinet de AVOCAT [b]CABINET de AVOCAT caut ABSOLVENŢI de DREPT pentru COLABORARE, inclusiv INDRUMARE pe perioada STAGIATURII [/b] [i]Colaborarea se doreşte ca fiind un ... (vezi toată discuția)
Cabinet de avocat cautã absolvenÞi de drept pentru colaborare JOB - Cabinet de AVOCAT JOB - Cabinet de AVOCAT [b]CABINET de AVOCAT caută ABSOLVENŢI de DREPT pentru COLABORARE, inclusiv INDRUMARE pe perioada STAGIATURII [/b] [i]Colaborarea se doreşte ca fiind un ... (vezi toată discuția)
Fisa post agent de vanzari cirsteaioana cirsteaioana Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o fisa de post Agent de vanzari. Multumesc (vezi toată discuția)