avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dauna RCA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dauna RCA

Buna ziua,

In urma unui accident auto in care eu am fost declarat nevinovat, incerc sa-mi repar masina.
Am dus initial masina la reprezentanta pentru reparatie, dar costurile de acolo imi depasesc valoarea masinii cu putin, si ca urmare a fost declarata de asigurator dauna totala economica. Dar suma de despagubire nu ma ajuta nici sa-mi repar masina nici sa-mi iau alta cu aceleasi specificatii.
Am dreptul sa duc masina la un alt service pentru o alta constatare de raparatie? Ca sa fie reparata prin asigurare? Ca eu asta imi doresc, sa o repar nu sa iau banii pe ea.
Ultima modificare: Luni, 22 Octombrie 2018
Vlad Alexandru 25, utilizator
Cel mai recent răspuns: Vlad Alexandru 25 , utilizator 14:05, 22 Octombrie 2018
Da, norma actuală nu mai restricționează tariful maxim de reprezentanță pentru service-uri și nu permite asigurătorilor să impună unitatea service. Succes!
Multumesc de informare!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dauna sau reparatie? crinna crinna Buna ziua, Ieri am avut accident in care nu am fost vinovata.Pe scurt eu mergeam in linie dreapta si unul care era parcat pe dreapta a vrut sa faca stanga, ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu victime. cum îmi pot recupera paguba? Luca-Ionut Luca-Ionut Am fost implicat intr-un accident rutier astfel: am intrat in depasirea unui autovehicul iar acesta a intrat intr-o caruta si a ricosat in mine, am incercat ... (vezi toată discuția)
Legea rca nedrepta seugen67 seugen67 Masina mea a fost lovita la o trecere de pietoni de de o alta masina si impinsa in masina din fata pe 30.06.2011.Am luat asigurarea vinovatului si am ... (vezi toată discuția)