avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Acte cerute
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Acte cerute

De ce ni se cer copii de pe cartea de identitate sau buletin și contractul de vânzare-cumpărare a imobilului ?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 19:25, 23 Octombrie 2018
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu dati nicio copie a CI sau actului de proprietate pentru inscrierea in cartea de imobil.
Le prezentati actele fara sa "frunzareasca" contractul de v/c, sa citeasca numai prima pagina si ultima, cine este responsabilul cartii de imobil poate sa isi noteze nr incheierii de autentificare pe care sa il inscrie in cartea de imobil drept dovada a detinerii proprietatii.
Cel mult ii dati o copie a primei pagini in care stergeti datele personale, cnp.
Adociatiile de proprietari nu sunt operatori de date cu caracter personal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administratorul imi cere buletinul popaadina popaadina Mi am schimbat domiciliul de curand si administratorul imi cere copie dupa buletin si ,spune el,\"cartea imobilului\" .Este normal sa mi cera copie dupaC.I si ... (vezi toată discuția)
Notificare din partea asociatiei de proprietari livache74 livache74 Buna ziua, am primit toti propietarii in cutia postala o NOTIFICARE din partea sociatiei de propietari , sa depunem in cutia asociatiei la cererea presdintelui ... (vezi toată discuția)
Președintele asociației de proprietari insistă să-i dau copie după ci ca să mă înscrie în cartea de imobil. este legal ce îmi solicită, nu se încalcă gdpr? gabi.n gabi.n Buna ziua! Sunt mutata in bloc de un an de zile si recent mi-a cerut presedintele copie dupa actul de identitate pentru a ma trece in Cartea de imobil. Nu ... (vezi toată discuția)