avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1364 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... Buletin pierdut
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

Buletin pierdut

Buna ziua! Am pierdut buletinul valabil , in italia. Nu pot pleca in romania pentru mai mult de 2-3 zile din cauza serviciului ,pentru a reface buletinul. Consulatul nu imi poate elibera un pasaport provizoriu daca am domiciuliu in italia si serviciul ? Cu ajutorul caruia as merge in romania sa depun actele pentru un nou buletin, fac o imputernicire sau m- as reintoarce dupa doua saptamani pentru al ridica . ? Exista aceasta solutie ? Nu am pe nimeni pentru imputernicire care sa depuna actele .
Ultima modificare: Miercuri, 24 Octombrie 2018
Comoroschi, utilizator
Cel mai recent răspuns: Comoroschi , utilizator 01:27, 24 Octombrie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare carte de identitate pypy32 pypy32 Buna ziua, locuiesc in Italia si mia expirat Cartea de Identitate de cateva luni si am fost nevoit sa ma duc in tara sa-l schimb, mentionez ca stau in Italia ... (vezi toată discuția)
Reinnoire carte de identitate SebastianMich SebastianMich Am o întrebare :) Sunt in Italia de 10 anni si mia scăzut cartea de identitate de 1 an dar pașaportul este valabil. Daca vreau sa merg in Romania îmi ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa reînnoiesc pasaportul romanesc daca nu mai am domiciul in romania si am buletinul expirat? evalani85 evalani85 Buna seara, Am cautat informatii pe pagina oficiala a consulatului romanesc de la Roma dar cu prea putine raspunsuri. Traiesc in Italia de 12 ani, am ... (vezi toată discuția)