avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cine semneaza pt aceste situatii financiare interimare ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cine semneaza pt aceste situatii financiare interimare 2018?

Buna ziua,

Am repartizat dividende in trimestrul 3 si trebuie sa intocmesc situatii financiare interimare. In lege scrie ca situatiile financiare interimare sunt supuse auditului, in situatia in care persoanele care le intocmesc au obligatia de auditare statutara a situatiilor financiare anuale sau opteaza pentru auditarea acestora, respectiv sunt supuse verificarii de catre cenzori in cazul in care situatiile financiare anuale fac obiectul auditarii.

Si daca societatea mea nu face obiectul auditarii nici nu este supusa verificarii de catre cenzor, cine semneaza pt aceste situatii...ca si in cazul celor anuale, persoana care le-a intocmit a si semnat...sau cum sa procedez?

Care este termenul de depunere al acestor situatii financiare interimare?

Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 24 Octombrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:05, 24 Octombrie 2018
La fel ca la bilantul anual de pana acum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce anexe ar trebui să cuprindă arhiva zip a situațiilor financiare interimare? ionela11 ionela11 Buna ziua, Ce anexe ar trebuii sa cuprinda arhiva zip a sit. fin interimare? In instructiunile de completare spune ceva de situatia pozitiei financiare si a ... (vezi toată discuția)
Situatii financiare interimare 2018 ionela11 ionela11 Buna ziua, Am o societate la care am repartizat dividende in trimestrul al treilea 2018 si trebuie intocmite situatiile fin interimare. In PDF - ul de la ... (vezi toată discuția)
Situatii financiare interimare - raport audit claudia.tihon claudia.tihon Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea situatie: O societate a distribuit dividende interimare in octombrie 2022, astfel a întocmit si ... (vezi toată discuția)