avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Oprire caldura asociatie proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Oprire caldura asociatie proprietari

Imi spuneti, va rog, care este temeiui legal in baza caruia este interzisa oprirea caldurii furnizate de CET, de catre locatarii blocului?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: CipM , utilizator 19:02, 25 Octombrie 2018
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util

ynocentta a scris:

Numai furnizorul de utilitati are competenta sa dispuna restrictionarea furnizarii utilitatilor pentru cazuri justificate=avarii
Asociatia de proprietari poate solicita restrictionarea furnizarii utilitatilor pentru rau platnici instantei de judecata

Pe naiba.
E ca si cum n-am voie sa sting lumina pe scara blocului numai pt ca "numai furnizorul de utilitati are competenta ..." sau trebuie sa cer furnizorului sa vina sa-mi stinga lumina.
Din acelasi "motiv" trebuie sa las si apa sa curga tot timpul peste tot, s

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

unde reclam administratorul? alissha alissha In data de 12.10.2015 am fost la administratia blocului sa ii solicit administratorului de bloc sa ne de-a drumul la caldura. Acesta ne-a comunicat ca umplerea ... (vezi toată discuția)
Debransare rau-platnici de la utilitati te055 te055 Locuiesc intr-un imobil cu contorizare separata pentru fiecare apartament a apei calde, apei reci si incalzirii. Imobilul are centrala proprie. Sunt multi ... (vezi toată discuția)
Probleme: facturi foarte incarcate! lilacarata lilacarata stam intr-un bloc cu o singura scara, ultimul pe coloana de caldura. Anul trecut ne-am pus repartitoare toti locatarii deoarece factura la caldura era ... (vezi toată discuția)