avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Perioada / drepturi delegare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Perioada / drepturi delegare

Buna ziua
Societatea la care lucrez are agenti comericali care se deplaseaza zilnic, in interes de serviciu la distante mai mari de 5 km fata de locul de munca permanent. In aceasta situatie, am putea sa le oferm zilnic, diurna cf HG 714/2018?
Pe ce durata am putea oferi aceasta diura, avand in vedere ca aceasta activitate este permanenta? Scopul este acela de a avea un venit suplimentar care sa nu fie de natura celor supuse impozitarii :)

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:44, 26 Octombrie 2018
De ce nu inserati intr-un act aditional o clauza de mobilitate?
Ar fi o solutie, insa pentru salariat este tot venit impozabil. Eu vreau ca astfel sa-i maresc venitul
pentru ca diurna nu este venit salarial....... si nu are contributii.........

Atuncii ii acordati diurna pentru fiecare zi de deplasare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decont transport ong Finuta Buzdugan Finuta Buzdugan Buna ziua, As dori unele lamuriri cu privire la decontul ordinului de deplasare intr-un ONG. Suntem o asociatie CAR Pensionari, entitate non profit, care ... (vezi toată discuția)
Buna seara , as dori sa va intreb care este valoarea neta a diurnei ... Morisca10 Morisca10 Buna seara , as dori sa va intreb care este valoarea neta a diurnei de deplasare pentru mediu privat , calculata la salariu minim pe economie , cum se ... (vezi toată discuția)
Pot acorda diurna? vdeny vdeny Buna ziua, O firma prestatoare de servicii in domeniul constructiilor, cu sediul in Pitesti, poate acorda diurna salariatilor care se deplaseaza intr-o ... (vezi toată discuția)