Marius Zaharia 
	    	Avocat

Marius Zaharia 
	    	Avocat	    

Gabriela Mihai 
	    	Avocat

Gabriela Mihai 
	    	Avocat	    

ContSters47264 
	    	Utilizator

ContSters47264 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 ADRIAN CHELARU	                   

Buna seara tuturor !
Am un prieten care a pus telefonul mobil pe tejgheaua unei consignatii, a scos bani din buzunar a cumparat ceva si cand sa-si i-a ... (vezi toată discuția)
	                    ADRIAN CHELARU	                   

Buna seara tuturor !
Am un prieten care a pus telefonul mobil pe tejgheaua unei consignatii, a scos bani din buzunar a cumparat ceva si cand sa-si i-a ... (vezi toată discuția)

dumutaadrianred	                   

Intr-un dosar penal, in care doua persoane sunt acuzate de furt calificat, in urma prezentarii rechizitorului,apar ca si probe amprente si........cam atat. ... (vezi toată discuția)
	                    dumutaadrianred	                   

Intr-un dosar penal, in care doua persoane sunt acuzate de furt calificat, in urma prezentarii rechizitorului,apar ca si probe amprente si........cam atat. ... (vezi toată discuția)

iuliangz	                   

Am in intretinere o persoana de 77 ani, care pana acum doua saptamani, nu a manifestat nicio nemultumire cu adevarat reala fata de modul in care a fost ... (vezi toată discuția)
	                    iuliangz	                   

Am in intretinere o persoana de 77 ani, care pana acum doua saptamani, nu a manifestat nicio nemultumire cu adevarat reala fata de modul in care a fost ... (vezi toată discuția)