avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Obligatie cumparare casa fiscala cu jurnal electronic
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Obligatie cumparare casa fiscala cu jurnal electronic

Nu am activitate pe firma in 2018,iar cand am avut intamplator sau sezonier am folosit factura pentru engross ,daca au fost 10 facturi intr-un an.Am casa fiscala cu hartie ca jurnal fiscalizata dar nu am folosit-o in perioada de cand am firma o intreprindere individuala.
Intrebare ce sa fac:
1 sa inchid sau sa suspend activitatea firmei
2.sa nu cumpar casa fiscala cu jurnal electronic
Ultima modificare: Vineri, 26 Octombrie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Casa de marcat cu jurnal electronic rdi rdi Buna ziua Tocmai ma pregateam sa cumpar o casa de marcat si am gasit pe Internet un anunt ca dupa primul semestru 2014 toti comerciantii trebuie sa aibe casa ... (vezi toată discuția)
Declaratii si registre obligatorii la intreprinderile individuale laura2008_angel laura2008_angel Buna ziua! Am infiintat o intreprindere individuala in feb 2013 si am inceput sa incasez in martieavand urmatoarele coduri caen ... (vezi toată discuția)
După ce se înființează pfa-ul, pot cumpăra imediat casa de marcat? Magbd Magbd Buna ziua, După ce ridic actele de înființare a PFA-ului de la ONRC și cumpăr stampila, pot să cumpăr imediat și casa de marcat? Casa de marcat ... (vezi toată discuția)