avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost victima unei înșelăciuni, cum îmi pot ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost victima unei înșelăciuni, cum îmi pot recupera banii pierduți?

Daca am fost victima unei inselaciuni ,cum imi pot recupera banii pierduti ?
Ultima modificare: Luni, 29 Octombrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Radutz , utilizator 07:23, 30 Octombrie 2018
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depuneti plangere penala si va constituiti parte civila in procesul penal solicitând daune materiale și morale.
Si daca inselaciunea nu a avut loc in Romania care este procedura?
Multumesc anticipat !
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu descrieti exact situatia de fapt este dificil sa vi se raspunda.
Ultima modificare: Vineri, 26 Octombrie 2018
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
In urma cu ceva timp am lucrat in Germania avand un contract definitiv.Urma sa vin in concediu dar inainte am vrut sa cumpar o masina care am gasito pe internet.Am luat legatura cu respectivii prin intermediul email ,m-au convins ca sunt niste bătrâni din Norvegia si ca masina o au in Germania spunând că sa le arăt ca am banii disponibili pentru a nu face un drum pana in Germania am urmat pas cu pas ce au spus ei, adica urma ca fratele meu sa-mi puna in contul meu prin western union suma respectiva care numai eu puteam sa-i ridic.In ziua cand au fost pusi banii am trimis o poza sa se convinga ca sunt un client serios urmand sa ne intalnim pt a achizitiona masina .Respectivi prin anumite metode in ziua cand a depus fratele banii au si disparut fara urma.Am fost la întâlnire dar din pacate nu a venit nimeni ,am apelat la politie dar inca nu am primmit nici un raspuns ,este posibil sa imi mai recuperez banii? Este vorba de 4 luni grele de munca fizica in care am reusit sa adun suma de 3200€ si stând departe de familie . Oare m-ai exista miracole?
Va multumesc pt ajutor indiferent sub ce forma il primesc!
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Țeapă prin western union. cum e posibil ca banii pe care mi i-am trimis să fie ridicați de altcineva? Viorel65 Viorel65 Cum pot recupera banii? Am vrut sa cumpăr o mașina , am virat 3000 de € prin Western Union cu ridicare in Germania tot de mine! Cum e posibil ca ... (vezi toată discuția)
Am rugat un prieten să transfere, prin western union, 4500 e în germania de pe numele lui pe numele meu, dar când am ajuns acolo suma era ridicată de altă persoană. ce pot să fac? AndreiDori AndreiDori Cum pot recupera banii depusi pe numele meu? Acum cateva zile am cazut intr-o capcana ...trebuia sa iau o masina...etc. Am rugat un prieten sa imi faca ... (vezi toată discuția)
Frauda bancara AndreiGabriel1234 AndreiGabriel1234 Buna ziua,in urma cu doar o saptamana am fost victima unei fraude si de aceea va cer ajutor.Vroiam sa-mi cumpar o masina si am intrat pe mercador unde am si ... (vezi toată discuția)