avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Tata vrea să renunț la cota mea din moștenirea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Tata vrea să renunț la cota mea din moștenirea după mama, dar eu nu sunt de acord cu asta. Cum să fac, care e procedura?

Buna ziua! Am si eu o intrebare. In luna august mama a decedat, iar acum tata ma cheama pt succesiune, dar eu nu sunt de acord cu cedarea drepturilor. Pot face acest lucru? Care e procedural? Mentionez ca mai am o sora care va semna in favoarea tatalui. Va Multumesc! Astept raspuns intru-cat suport presiunile familiei si nu stiu ce sa fac.
Ultima modificare: Luni, 29 Octombrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Anngellicca , utilizator 18:08, 7 Noiembrie 2018
Nu aveti nevoie de actele casei doar de certificatul de deces .Incercati sa obtineti un duplicat .
Va multumesc! Cred k asa e cel mai bine! Va multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura in cazul existentei testamentului oanalumi oanalumi Buna ziua, Inainte de a deceda, tatal meu a fost pus sa semneze un testament in fata notarului adus la spital. Inainte de a semna testamentul, a fost ... (vezi toată discuția)
Mostenire nicolettatica nicolettatica suntem doua suroi, eu am ramas (si ingrijit) parintii (mama a decedat acum 6 ani la 84 de ani, iar tata este nevazator pe linga altele..si are 90 de ani), in ... (vezi toată discuția)
Am o nelamurire va rog sa ma ajutati bellmo bellmo am o intrebare referitoare la un teren ,este al tatalui meu si el a decedat in urma cu un an de zile si am ramas eu cu mama si cu sora mea si vreau sami ... (vezi toată discuția)