adina67 
	    	Utilizator

adina67 
	    	Utilizator	    

CipM 
	    	Utilizator

CipM 
	    	Utilizator	    

Manuela Rășină, administrator
 Manuela Rășină, administrator 	
			 adina67 
	    	Utilizator

adina67 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Mada_Strumph	                   

Buna seara. Am cumparat un apartament intr-un complex  cu 4 scari si un total de 32 de apartamente cu maxim 20 de locuri de parcare. 
Are voie dezvoltatorul ... (vezi toată discuția)
	                    Mada_Strumph	                   

Buna seara. Am cumparat un apartament intr-un complex  cu 4 scari si un total de 32 de apartamente cu maxim 20 de locuri de parcare. 
Are voie dezvoltatorul ... (vezi toată discuția)

peregrine	                   

Am cumparat un apartament nou intr-un bloc de locuinte de la un dezvoltator , sect.2 Bucuresti .( blocul este compus din 8 apartamente )
L-a subsol, in ... (vezi toată discuția)
	                    peregrine	                   

Am cumparat un apartament nou intr-un bloc de locuinte de la un dezvoltator , sect.2 Bucuresti .( blocul este compus din 8 apartamente )
L-a subsol, in ... (vezi toată discuția)

flori9	                   

Exista vreo lege care sa spuna exact care este latimea minima a unui drum de acces in interiorul curtii, la un partaj ce urmeaza sa se faca? (vezi toată discuția)
	                    flori9	                   

Exista vreo lege care sa spuna exact care este latimea minima a unui drum de acces in interiorul curtii, la un partaj ce urmeaza sa se faca? (vezi toată discuția)