ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

peregrine 
	    	Utilizator

peregrine 
	    	Utilizator	    

hrimiucsorin 
	    	Utilizator

hrimiucsorin 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 adina67	                   

ce se poate face daca dezvoltatorul nu a prevazut locuri suficiente (vezi toată discuția)
	                    adina67	                   

ce se poate face daca dezvoltatorul nu a prevazut locuri suficiente (vezi toată discuția)

Mada_Strumph	                   

Buna seara. Am cumparat un apartament intr-un complex  cu 4 scari si un total de 32 de apartamente cu maxim 20 de locuri de parcare. 
Are voie dezvoltatorul ... (vezi toată discuția)
	                    Mada_Strumph	                   

Buna seara. Am cumparat un apartament intr-un complex  cu 4 scari si un total de 32 de apartamente cu maxim 20 de locuri de parcare. 
Are voie dezvoltatorul ... (vezi toată discuția)

micoriza2000	                   

Buna ziua. Locuiesc la parter si dezvoltatorul imobiliar de la care am cumparat apartamentul acum 5 ani, vinde locul de parcare lipite de fereastra mea ... (vezi toată discuția)
	                    micoriza2000	                   

Buna ziua. Locuiesc la parter si dezvoltatorul imobiliar de la care am cumparat apartamentul acum 5 ani, vinde locul de parcare lipite de fereastra mea ... (vezi toată discuția)