avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am luat un credit în valoare de 30000 £, am achitat ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am luat un credit în valoare de 30000 £, am achitat din el 2300 £ dar trebuie să mă întorc în țară definitiv. Ce aș putea păți, ținând cont de faptul că nu am nimic pe numele meu?

Buna ziua,am o intrebare pentru dvs.,am luat un credit in valoare de 30000 £ si am achitat din el 2300£...."problema" este ca trebuie sa ma intorc in tara din cauza unei probleme in familie si mai mult ca sigur nu as mai putea venii inapoi.....ce lucruri as putea patii in cazul in care nu am nimic pe numele meu,stiu ca datorii in UK se prescrie dupa 6 ani,este posibil la o asa suma mare sa te aresteze?......scuzati intrebarea,sunt constient ca este destul de imorala.Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 31 Octombrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Regatul Unit al Marii Britanii.

pandorapearl a scris:


Ce este RUMB? :)


Salut! Am si eu o intrebare. Am luat o masina in finance si am platit o treime din valoarea ei. Masina daca o trimit in Ro si o inmatriculez mio poate lua ? Nu am platit 4 luni masina si acum nu mai accepta sa le dau banii. Vor toti banii chas! Ms. Astept un raspuns!


aikidoro a scris:

Stimabile numai in bogata ta imaginatie ,o sa ajungă omul asta sa faca pușcărie .Omul a plătit ceva, si nu mai poate ,unde este premeditare ca a vrut să fraudeze?. Ori cum după tine toți care nu plătesc trebuie sa faca pușcărie. Poate ai uitat care este scopul acestui site stimabile.



Claudiu19888 a scris:

Salut! Am si eu o intrebare. Am luat o masina in finance si am platit o treime din valoarea ei. Masina daca o trimit in Ro si o inmatriculez mio poate lua ? Nu am platit 4 luni masina si acum nu mai accepta sa le dau banii. Vor toti banii chas! Ms. Astept un raspuns!


Daca aveti bunuri pe numele Dvs in România, ceea ce inseamna inclusiv masina, atunci recuperatorii vor veni dupa Dvs ptr suma datorata. Nu m as culca pe o ureche daca suma rămasă e prea mica ca recuperatorii sa se deranjeze, insa Dvs decideți

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E posibilă o executare imobiliară în românia pentru neplata taxelor în uk? liviurosu liviurosu Pentru neplata taxelor in UK a parintilor cca 20000 lire(mentionez ca au avut o firma Self Employed )pot sa vina in tara sa-mi ia apartamentul donat de ... (vezi toată discuția)
Credit neachitat in totalitate ue space74 space74 am un credit de nevoi personale fara garantie si fara giranti facut in 2007 in spania pe 5 anii 9000euro in baza salariului de acolo, am platit jumatate din el ... (vezi toată discuția)
În ce fel te poate afecta în romania dacă ai declarat faliment personal în uk? robert.alexandru robert.alexandru Buna .As dori sa intreb in ce fel te poate afecta in Romania daca ai declarat faliment personal in Anglia. (vezi toată discuția)