avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Legalitate
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Legalitate

Buna ziua.
Am si eu o intrebare, langa casa unde locuiesc s-a facut o bucatarie cu baie si camara, pentru care nu am avut o autorizatie de construire si nici proiect, un vecin binevoitor a fost la primarie si ne-a parat, rezultand astfel o invitatie de a declara un bun imobil nedeclarat cu mentiunea ca daca nu o vom face o sa primim o amenda contraventionala. Daca constuctia a fost facuta in anul 2004 nu s-a prescris termenul de contraventie? iar daca termenul este prescris mai pot fi sanctionata cu intrarea in legalitate sau demolare? Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Legea 50/1991 art 31, extensie dar am demolat si construit irina cristiana irina cristiana Buna seara! in februarie 2008, am obtinut autorizatie de constuctie a casei dar pentru extensie, adica exista deja o casa de 42m2, pe care eu am demolato si am ... (vezi toată discuția)
Construcție fără autorizație. care este procedura de intrare în legalitate? ludo ludo Buna ziua, Scuze daca nu am ales forumul corespunzator, rog mediatorul sa-l dirijeze corect. O cunostinta , fara acces la internet, ar vrea sa stie cum ar ... (vezi toată discuția)
Demolare magazie si constructie pe acela-si loc un pic extinsa victoorpol victoorpol In cursul anului 2010 am inceput procedurile legale pentru a face o extindere la casa, ce au durat pana in anul 2012 si nu s-au solutionat, am tot fost amanat, ... (vezi toată discuția)