avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Datorii asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Datorii asociatie

Dacă eu locuiesc la actuala adresa din 2016 si persoana care a locuit inainte a avut datorii la asociatie ,ținând cont că eu plătesc lunar cheltuielile ce țin de apartament către ei ...acum sa imi spuna ca sunt cheltuieli cu executare silită pt neplata acelor datorii ,nu m.au anunțat niciodată ca daca nu plătesc datoriile din urmă asociația e data in judecata ... e normal ca acele executari sa le plătesc? Mentionez ca nu m.au anunțat niciodată ca sunt dati in judecata
Cel mai recent răspuns: Adriana241971 , utilizator 20:11, 28 Octombrie 2018
Datoriile au fost achitate ... ideea e ca eu nu am fost instiintata ca daca nu se plătesc acele datorii asociația va fi dată în judecată deși din 2016 am plătit lunar obligațiile ce țin de apartament către asociatie... la acele datorii la fel se plăteau penalizări pe care tot eu le plăteam... dacă mă instiintau ca asociația are de suferit situatia ar fi fost alta ... în 2 ani nu mi.au spus nici macar o data de chestia asta
Stiam de datorii dar nu stiam ca asociația e data in judecata si nu,nu s.a facut nicio ședință
După plata datoriilor acum sunt trecute ca si plata executarile silite ... despre aceste plăți ar fi vorba acuma ... e normal sa imi fie trecute la asociatie din moment ce eu nu am fost instiintata niciodată ca asociația e in judecata din cauza datoriilor care au fost?
Ultima modificare: Duminică, 28 Octombrie 2018
Adriana241971, utilizator
Moștenitorii preiau datoriile si ei trebuie să achite datoria.
Eu am inteles...doar ca de executarile silite nu am stiut nimic ...despre ele e vorba
Eu am inteles...doar ca de executarile silite nu am stiut nimic ...despre ele e vorba
In astfel de cazuri trebuie analizate actele.

Alte discuții în legătură

Litigiu cu asociatia de locatari SMZz SMZz Buna ziua, Vreau sa va prezint o situatie curioasa: In vara anului 2016 am fost plecat de la domiciliu, al carui proprietar sunt, timp de 4 luni. In ... (vezi toată discuția)
Chiriasul si propietarul: sustragerea de la plata bucurescu bucurescu buna seara, am inchiriat un apartament unei familii compuse din 4 membrii. De anul trecut si pana in prezent la intretinere chiriasul a declarat doar 3 pers. ... (vezi toată discuția)
Restante create de chiriasi andreeasorinamicu andreeasorinamicu Buna ziua, Problema de fata e putin mai complicata decat in mod normal. Tatal meu detine un apartament, in care la momentul de fata locuiesc. Intre 2011 ... (vezi toată discuția)