avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am 20 de ani și tata vrea să mă dea afară din ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am 20 de ani și tata vrea să mă dea afară din casă. Ce trebuie să știu din punct de vedere legal?

Salut, am o groază de probleme pe cap iar titlul este una dintre ele. Am 20 de ani și tata vrea sa ma dea afară din casă. Ce trebuie să știu din punct de vedere legal? Am o perioadă in care pot părăsii domiciliul? Care este procesul pentru ca acest lucru sa devina realitate?
Ultima modificare: Duminică, 4 Noiembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Gorbaa , utilizator 13:25, 8 Noiembrie 2018
6 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Care va e statutul, sunteti salariat, student, trantor ? In orice varianta, fiind major, poate cere evacuarea dvs care se va intampla mai devreme sau mai tarziu. Daca sunteti student, puteti pretinde intretinere.
Apreciez toate răspunsurile primite. Mulțumesc pentru informare ^^
Nu e legal sa schimbe butucul. Procedura de evacuare dureaza cateva luni cu dosarul de instanta cu tot si oricum pana in primavara nu va poate evacua.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Noiembrie 2018
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat
Știu că nu e legal, de asta m-am și retras din conversație mai devreme. Vă mulțumesc frumos pentru răspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de proprietate imobil minor /intretinere obligatorie a parintilor pana la ce varsta ? lonut lonut Buna ziua,va deranjez cu 2 intrebari,prima se refera la dreptul asupra unui imobil de catre un minor (eu ).Asadar,as vrea sa aflu daca este posibil sa fiu ... (vezi toată discuția)
Fiul meu ma impiedica sa imi folosesc apartamentul wazz wazz Buna ziua Fiul meu student, major, a inlocuit butucul de la usa de intrare in locuinta mea proprietate personala si a schimbat broastele de la dormitoarele ... (vezi toată discuția)
Sunt obligata sa renunt la procentajul din succesiune? Danutza_B Danutza_B Buna ziua, o sa incerc sa ma exprim cat mai concis. Mama a murit in 2012 si am ramas 2 copii majori si tata. Nu am facut succesiune si nici vreo alta acceptare ... (vezi toată discuția)