avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie

Buna seara,ma aflu in concediu de crestere copil si tocmai am aflat ca sunt gravida din nou. Primul copil face doi ani in iulie 2019, iar cel de al doilea ar trebui sa vina pe lume la sfarsitul lunii iunie 2019. Intrebarea mea este cand trebuie sa anunt la munca ca sunt insarcinata din nou si ce trebuie sa fac pe mai departe pentru a lua indemnizatie de crestere pentru cel de al doilea copil? Mulțumesc, o seara buna
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:27, 31 Octombrie 2018
Tatal copilului indeplineste conditiile pentru a intra in CCC?
Ultima modificare: Marți, 30 Octombrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Nu, indeplineste conditiile. Eu doresc sa intru in concediu de crestere. Mulțumesc
Angajatorul il puteti anunta inainte de nasterea celui de-al doilea copil,depunand o solicitare de acordare a concediului pentru cresterea celui de-al doilea copil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de crestere copil Camelia173 Camelia173 Buna seara,ma aflu in concediu de crestere copil si tocmai am aflat ca sunt gravida din nou. Primul copil face doi ani in iulie 2019, iar cel de al doilea ar ... (vezi toată discuția)
Buna, ma aflu in concediu de crestere copil pana la.2 ani, in ... AlanaAlbert AlanaAlbert Buna, Ma aflu in concediu de crestere copil pana la.2 ani, in iulie 2021 se termina concediul si indemnizatia aferenta acestuia. La putin timp dupa ce am ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pentru al doilea copil dutcaandrea dutcaandrea Buna ziua as dori daca se poate raspuns la o intrebare din data de 23 mai 2015 sant in concediu de maternitate pe perioada de 2 ani cu toate formele legale ... (vezi toată discuția)