avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 159 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Garanție canapea
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Garanție canapea

Bună ziua!
Am cumpărat o canapea cu certificat de garanție 24 de luni, dupa o perioada buretele s-a tasat și se simte cadrul de lemn sub ea, materialul s-a încrețit, au ieșit capsele cu care este prins materialul pe dedesupt și mânerul confecționat din lemn subțire gol s-a spart când m-am sprijinit să mă ridic din ea cu cotul.
Am făcut sesizare la firma, au venit să facă constatarea și au spus că pot să înlocuiască doar buretele, restul de probleme au spus ca le rezolvă doar cu bani.
Fiindcă i-au luat tare si necunoscând legea părinți mei au acceptat varianta lor.
De o luna si jumătatea mama suna la ei odată la 2,3 zile si mereu îi spun: “ o să venim mâine să luam canapeaua să schimbam buretele”. Eu am impresia ca vor să facă așa pana când se plictiseste clientul să mai sune si renunță.
Daca puteți să mă îndrumați cum să rezolv problema legal si care sunt drepturile mele, nu vreau să cer ce nu mi se cuvine dar produsul a fost făcut in “ bătaie de joc”.
Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: IULIAN-CRISTIAN GLĂVAN , Avocat 00:28, 31 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună seara!

Puteți sesiza ANPC, speța intră în zona de competență a instituției, din ce relatați dvs...[ link extern ] /....
Ultima modificare: Miercuri, 31 Octombrie 2018
IULIAN-CRISTIAN GLĂVAN, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre canapea extensibila. buna ziua. va rog sa ma sfatuiti intr-o problema. am mers intr-un ... iulia_79 iulia_79 Buna ziua. Va rog sa ma sfatuiti intr-o problema. Am mers intr-un magazin de canapele cu dorinta de a-mi cumpara o canapea pe care sa pot dormi pe ea,exact ... (vezi toată discuția)
Scurgere apa subsol roredrosu roredrosu Buna ziua, In urma defectiunii la calorifer, am coborat cu instalatorul la subsol pentru a goli instalatia sa poata repara instalatorul chemat pentru ... (vezi toată discuția)
Anpc - nu exista protectia consumatorului laurasimona laurasimona Buna ziua , as dori ajutorul intr-o situatie legata de ANPC. in data de 22 februarie am avut nevoie sa fac o plangere/ solicitare la ANPC. am sunat de ... (vezi toată discuția)