avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cum pot solicita o situatia a sumelor executate .
Discuție deschisă în Executare silită

Cum pot solicita o situatia a sumelor executate .

Buna ziua , doresc sa obtin situatia sumelor ce au fost executate de catre un executor impotriva mea . Indicatimi va rog atricolul ce prevede aceste aspecte cu privire la informatiile aferente , in sensul ca dorec defalcate .
Cel mai recent răspuns: victor sorin , utilizator 18:59, 31 Octombrie 2018
Daca doriti "defalcate" va trebui sa solicitati o expertiza, intr-un proces de contestatie la executare. Cat priveste obligatia executorului judecatoresc de a pune la dispozitia persoanei interesate copii dupa inscrisurile de la dosarul de executare, pe cheltuiala partii interesate, da exista aceasta obligatiei si este prevazuta fie in codul de procedura civila, fie in legea 188/2000 a executorilor judecatoresti, cautati si dvs in ambele.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract cu un alt executor judecatoresc bcfbmv bcfbmv Buna ziua, Spuneti-mi va rog, pot sa fac un contract pentru executari silite cu un alt executor -din alta localitate chiar- daca, cu cei pe care ii are ... (vezi toată discuția)
Comunicare actiune ruta2012 ruta2012 Buna seara tuturor! Aveti idee, in cazul plangerii impotriva refuzului executorului judecatoresc, intemeiata pe art. 56 alin.2 din Legea 188/2000, plangerea ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli executare silita de 70% din suma executata. cum e posibil,la 1000 de lei sa platesc 700 cheltuieli? barbucel barbucel Mi se cere sa achit , de catre executorul judecatoresc, la o suma de 1000 de lei datorata, inca 700 cheltuieli de executare, in conditiile in care nu a fost ... (vezi toată discuția)