avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Interpretare lege ONJN. Va rog raspundeti, este foarte ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Interpretare lege ONJN. Va rog raspundeti, este foarte important!!!!!!

Ma ocup cu online marketing. Fac reclama la firme de jocuri de noroc si primesc bani pe baza de comision. Eu sunt un afiliat.

Acum cativa ani a intrat o lege care zice ca afiliatii companiilor de jocuri de noroc trebuie sa plateasca pt o licenta speciala. Acesta costa 4000 eur/an.

Am vorbit cu mai multe persoane si majoritatea zic ca acest lege se aplica doar afiliatiilor care activeaza in Romania (adica care aduc jucatori romani).

Am intrebat la Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc si am primit acest raspuns: [ link extern ]


Am inteles eu bine? Daca sunt un afiliat care locuieste in Romania, insa nu are siteuri pe lb romana si blocheaza IPurile din Romania, atunci acest afiliat nu are nevoie de nicio licenta?

Eu asa am inteles dar vreau sa fiu 100% sigur pt ca amenzile sunt foarte mari.

Am intrebat la ONJN de mai mult ori, dar am primit de fiecare data acelasi raspuns.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
raspusnul primit este clar- situatia dvs nu intra sub incidenta art 20.
Deci, nu aveti obligatia obtinerii acestei licente

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutati-ma sa inteleg raspunsul primit de la onjn respect_ respect_ ONJN = Oficiul National pentru jocuri de noroc. Ma ocup cu internet marketing (pe siteurile mele promovez siteuri de jocuri de noroc. De exemplu ... (vezi toată discuția)
Licenta jocuri de noroc pentru afiliati? gistra gistra Jocurile de noroc sunt regelementate in Romania de prevederile OUG 77/2009. Un afiliat este o persoana care realizeaza venituri cu un organizator de jocuri de ... (vezi toată discuția)
Cum pot contesta o amenda (50.000) data de onjn? basuionut basuionut Salut, am un website care promoveaza jocurile de noroc online, in data de 17 martie am fost chemat la ONJN pentru a primi o amenda imensa de 50.000 lei pentru ... (vezi toată discuția)