avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... S-a reparat țeava comună de apă rece din ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

S-a reparat țeava comună de apă rece din apartamentul meu, dar costurile nu s-au repartizat în mod egal (eu am de plată mai mult de jumătate din sumă). Cui trebuie să mă adresez?

Buna seara o intrebare as dori sa va pun ,s-a facut o reparație țeava comuna apa rece din apartament la mine ,au venit instalatorii au reparat ,au făcut factura, a zis ca factura trebuie plătită de toate apartamentele de pe coloana blocului,toate bune până se afiseaza lista,valoarea făcuturii este de 429,lei,5 proprietari plătesc câte 34 lei,eu am 259 lei la reparatii,cică s-a făcut ședința de comitet si 170 lei plătesc cei 5 eu 259leinu inteleg de ce,pe bonul de lucru scrie clar ca se împarte la toți,este posibil asa ceva? Cui trebuie sa ma adresez?multumesc mult!
Ultima modificare: Vineri, 2 Noiembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Carturarul , utilizator 09:11, 5 Noiembrie 2018
Dacă vreţi să daţi în judecată Asociaţia luaţi în considerare două aspecte:
-conform legii şi contrar art. 187 Cod Civil asociaţiile nu au patrimoniu şi, deci, nu pot fi executate aşa câ instanţa vă acordă cheltuieli de judecată dar nu le puteţi recupera
-în Justiţie există din acest motiv o prejudecată împotriva proprietarilor, care sunt consideraţi vinovaţii de serviciu, deci nu veţi avea parte de un proces echitabil.
Vorbesc din experienţa proprie cu (in)justiţia română.
Dacă îmi daţi un număr de telefon pe mesaj privat vă pot prezenta şi dovezile de rigoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teava de incalzire sparta comuna (diametru de 100, din metal) deceeu deceeu Buna ziua, de cateva zile ma lupt cu presedintele/asociatia. Stau la demisol si pe tavan imi traverseaza coloana care incalzeste blocul de la centrala de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea problema: exista scurgeri ... Bucifalis Bucifalis Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema: exista scurgeri si infiltratii majore de apa si reziduuri pe palfonul wc-ului de serviciu, chiar in zona ... (vezi toată discuția)
S-a fisurat o teava in beci, cum imi recuperez banii? onlyrussel onlyrussel Salutare! Problema mea e urmatoarea; s-a spart o teapa in beci (cea de reziduri) am platit eu reparatia, desi e o avarie la instalatie la comun, ... (vezi toată discuția)