avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Repartizare inegala a timpului de lucru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Repartizare inegala a timpului de lucru

Norma mea de lucru este de 30 de ore pe săptămână. Dacă efectuez norma pe luna, pot lucra într-o săptămână 48 de ore iar în următoarea 12 ore?
Cel mai recent răspuns: irimie.ramona@yahoo.com , utilizator 12:48, 1 Noiembrie 2018
In c.i.m.,aveti mentionat expres "program de lucru inegal"?
Nu
Exista, legal, posibilitatea ca noi sa cerem sa lucram asa cum am zis mai sus?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Exista posibilitatea sa solicitati acest lucru , dar trebuie acordul angajatorului si apoi incheierea unui act aditional la c.i.m.
Ultima modificare: Joi, 1 Noiembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legal sa lucrezi 12 cu 24 liber, 12 cu 48 liber dar prezenta ... max36 max36 Este legal sa lucrezi 12 cu 24 liber, 12 cu 48 liber dar prezenta si statele sa fie intocmite cu 8 ore pe zi 5 zile pe saptamana ? Mentionez ca in CIM este ... (vezi toată discuția)
Legalitate program 12/24 - 12/48 Elena_Denisa Elena_Denisa Buna ziua, am nevoie de ajutor... in exprimare #-o Cum explic cuiva de ce nu e legal 12/24... si atat si ca trebuie sa fie 12/24, 12/48, va rog? (vezi toată discuția)
Buna ziua, am eu cateva nelamuriri legate de programul de lucru, ... AndreiN1988 AndreiN1988 Buna ziua, Am eu cateva nelamuriri legate de programul de lucru, este vorba de o pizzerie cu livrari la domiciliu. Programul nostru este zilnic 10-23. In ... (vezi toată discuția)