avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1325 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită am avut un imprumut la provident de 2000lei am platit ...
Discuție deschisă în Executare silită

am avut un imprumut la provident de 2000lei am platit 2800 dobanda era de 17% dar m-au pus sa platesc 4000 de lei

Ce as putea face in acest caz daca am primit executare silita acasa?
Cel mai recent răspuns: teodorescu_mgv@yahoo.com , utilizator 16:01, 2 Noiembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa fiți foarte atent la ceea ce semnați la acest IFN, este foarte periculos și scump, dacă ați semnat un contract prin care un reprezentant al lor venea acasa și, Dvs ați achitat creditul înainte de scadentă nu le dati nimic și, dacă va vor da in judecată probati plata înainte, atunci nu le datorați nimic, dacă aveți un contract prin banca cu un scadentar pe care nu l-ați respectat sunteți bun de plata. Eu am avut un contract cu acest IFN , am făcut dovada ca l-am achitat fără sa vina acasa reprezentantul lor, m-au tot sunat in final au renunțat. O vizita acasa a reprezentantului costa cam 30-40 lei. Grija n-are la hoti

gologanu silvia a scris:

Ce as putea face in acest caz daca am primit executare silita acasa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie banca valentinaaa valentinaaa buna seara! am un card de la [EDITAT] ( de cumparaturi), nu am mai platit de cateva luni suma minima de plata, iar azi m-a sunat un angajat de la banca care ... (vezi toată discuția)
Executare silita inainte de scadenta creditului? mariusdo mariusdo Buna seara, Am facut un credit la un ifn si nu am avut bani sa platesc la timp toate ratele. Creditul este cu ipoteca pe casa. Ultima rata platita a fost in ... (vezi toată discuția)
Recuperare credite restante Criss2014 Criss2014 Buna seara, in urma intarzierii unor rate bancare, am fost contactati de catre o firma de recuperare care ne-a somat plata intregii sume (5000 eur) in 24 h ... (vezi toată discuția)