avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita inainte de scadenta creditului?
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita inainte de scadenta creditului?

Buna seara,

Am facut un credit la un ifn si nu am avut bani sa platesc la timp toate ratele. Creditul este cu ipoteca pe casa. Ultima rata platita a fost in noiembrie 2019, iar ultima rata scadenta este pe 20.03.2020
Azi am vazut pe portal just ca am dosar de executare silita din data de 06.01.2020
Pot fi executat silit inainte de ultima data scadenta?
Ce pot face in acest caz?
Cel mai recent răspuns: exe8956 , utilizator 23:04, 9 Ianuarie 2020
Sigur nu ați mai înregistrat întârzieri în lunile din urmă`?
Ce clauze ați semnat în contract referitor la scadența anticipată`?
da, daca nu ati achitat o rata, doua trei (in functie de ce ati semnat in contract) creditorul va poate declara scadenta anticipata a intregului credit printr o notificare (nu trebuie sa fie neaparat o norificare prin posta) si apoi va pot trimite in executare silita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! Valentinag Valentinag In septembrie 2018 am incheiat un contract cu Ferratum IFN, care, ulterior, a fost declarat scadent anticipat in ianuarie 2019 cu suma de 3518 lei si mandatat ... (vezi toată discuția)
Executare silita Nicolae Suta Nicolae Suta Va rog sa-mi spuna cineva daca printr-un BO avalizat eliberat pentru credit pe firma poate sa-mi execute silit apartamentul care are ipoteca de rang 1 in ... (vezi toată discuția)
Notificare firma recuperare ContSters215676 ContSters215676 Buna seara. Va rog sa-mi spuneti ce este de facut in cazul prezentat mai jos. Un credit de nevoi personale luat in august 2008 si scadent in 2016 cf ... (vezi toată discuția)