Bună seara,
M-ar interesa, în calitate de membru al CEx-ului unei asociații de proprietari care este momentul concret în care președintele demisionar(care și-a depus mandatul) al asociației nu mai este nici de drept nici de fapt președinte. Suntem în situația în care actualul președinte, și-a depus mandatul și susține că din acest moment nu mai are nicio atribuție adică poate și trebuie să predea „gestiunea” CEx-ului. Eu, dimpotrivă, consider că mandatul său încetează, de fapt și de drept, de-abia după ce Adunarea generală alege noul președinte dacă nu chiar, de-abia după ce se semnează procesul de predare-primire între cei doi. Vă cer ajutorul pentru că actuala lege este extrem de neclară (și) în această situație.
Cu mulțumiri,
Mutumesc pentru raspuns .Am sa va intreb daca aceasta clarificare pe care ati facut-o nu intra in atributiile cenzorului prezent la acea adunare esuata care sa dea o directie sa instiinteze proprietarii asociatiei conform prevederii de la pct7Art.60 din L 196/2018"(7) În cazul constatării unor nereguli în gestiunea financiar- contabilă a asociației de proprietari sau referitoare la nerespectarea prevederilor prezentei legi în cazul hotărârilor adunării generale sau comitetului executiv, cenzorul/comisia de cenzori înștiințează proprietarii prin afișare la avizierul asociației de proprietari, în termen de cel mult 5 zile de la constatare."
Demisii membrii c-ex
elevic
Buna ziua,
In cazul demisiilor a 2 membrii de comitet executiv ,care sunt obligatiile presedintelui ? Convocare AG pentru alegerea altor 2 membrii (sa se ... (vezi toată discuția)