avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Material lemnos
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Material lemnos

Dacă iei lemne dintr o rampă a unui parchet fără documente și esti prins cu ele în trafic ce fapta se reține? Precizez ca este vorba de un portbagaj de lemne.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:09, 5 Noiembrie 2018
Ce inseamna "daca iei"? Adica daca furi? Sau la ce va referiti? Faca furi se retine furtul, si/sau eventual alte infractiuni sau contraventii la regimul silvic, transport material lemnos fara autorizatie, s.a.m.d.
Furtul pe Codul Penal sau Codul Silvic?
Ultima modificare: Luni, 5 Noiembrie 2018
trandafir2, moderator
Organul de cercetare penala incadreaza fapta. Dvs spuneti povestea dvs, insa in dosar conteaza probele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exploatare lemn de foc Simona171075 Simona171075 Ca Intreprindere individuala pot sa cer autorizatie de exploatare lemn de foc sau trebuie neaparat SRL ? Multumesc. (vezi toată discuția)
Furt de lemne - confiscare ContSters184645 ContSters184645 Avem 2 hoti de lemne furate din fondul forestier al statului. Acestia dupa ce au furat lemnele s-au dus sa le vanda unui cetatean la tara,.Caruta de lemne ... (vezi toată discuția)
Export busteni nicuaxinia nicuaxinia care sunt acte necesare pentru a putea exporta lemn de foc si busteni? Ce trebuie facut pentru a putea desfasura activitatea de export? Trebuie schimbat ... (vezi toată discuția)