avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare judecatoreasca dupa 8 ani de zile.
Discuție deschisă în Executare silită

Executare judecatoreasca dupa 8 ani de zile.

Va salut
O sa incerc sa fiu foarte scurt.
Mama mea a facut in Mai 2010 o descoperire de card de circa 3 salarii .
La scurt timp dupa asta , compania la care lucra de 35 ani a desfintat sectia ei si a disponibilizat tot staff-ul. Pe toata perioada somajului a achitat (rata) insa dupa ce somajul s-a terminat a fost in imposibilitate de plata. Momentan ( de 8 luni ) este in pensie de boala pana acum 8 luni a fost fara job, fara somaj , fara nici un fel de sursa de venit, Acum a primit o scrisoare cum ca compania de recuperari a predat creanta la un birou de executare judecatoreasca ( banca predase datoria la top factoring , iar top factoring la un birou de executare judecatoreasca din Ms) cum as putea actiona impotriva lor? au trecut totusi 8 ani de zile si situtatia ei este si asa foarte grea . Ce avocat as putea contacta ? Cum as putea solutiona problema ?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 14:47, 5 Noiembrie 2018
Buna seara,
Contestatie la executare avand in vedere prescriptia.
Va salut !
cine se poate ocupa de asta?
Buna seara
Un avocat daca nu va pricepeti
Oricum aveti mari sanse sa castigati si sa recuperati cheltuielile de judecata.
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Noiembrie 2018
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
Va puteti ocupa dumneavoastra?
Sau imi puteti recomanda un avocat bun care lucreaza pe acest temei , Asta in cazul in care dumneavoastra lucrati pe alta ramura?
În primul rând trebuie redactată contestația la executare.
Dacă ieșiți din termen se va face executarea silită.

Alte discuții în legătură

Somatie plata top factoring BirloiuD BirloiuD Buna ziua. Numele meu este Birloiu D, ieri am primit un plic de la o societate de recuperare Top Factoring prin care eram instiintat ca am de plata o factura ... (vezi toată discuția)
Executare silita lmlcmr lmlcmr Astazi am primit un sms de la banca cum ca mi-a fost blocat contul de salariu pentru o poprire. Am luat legatura cu executorul respectiv, am fost sunata si de ... (vezi toată discuția)
Top factoring Mia4 Mia4 Buna ziua! Va rog mult daca puteti sa imi spuneti cum sa procedez...am avut un credit in franci elvetieni din 2007. In urma unui divort am ramas sa platedc eu ... (vezi toată discuția)