avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Incadrare grad handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Incadrare grad handicap

Buna ziua, copil 13 ani ,miopie forte cu astigmatism miopic compus , drusen de nerv opric av 0.4ochi drepr-05 ochi stg ,in ce grad de handicap se incadreaza ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:43, 3 Noiembrie 2018
Încadrarea în grad şi tip de handicap se realizează în condiţiile prevăzute de Legea nr. 448/2006 privind protecţia şi promovarea drepturilor persoanelor cu handicap,

Detalii :
[ link extern ]

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare grad handicap Adryan10 Adryan10 Buna ziua numele meu este Catalina am 27 de ani si am grad de handicap mediu din 2009 si mar interesa daca pot face o reevaluare pentru a beneficia de grad de ... (vezi toată discuția)
Incadrare grad handicap vizual (are rost sa ma agit?) fergus fergus Buna ziua. Stiu, imi veti spune ca singura institutie careia ma pot adresa si care imi poate spune daca ma incadrez sau nu intr-un grad de handicap este ... (vezi toată discuția)
ioanarodicaungureanu ioanarodicaungureanu Buna ziua ,va rog sa-mi spuneti daca ma pot incadra in grad de handicap cu diagnosticul :vao-12 av cu corectie 1/3 ccp (-12 d st)),1/3 ccp (-12d dr),glaucom ... (vezi toată discuția)