avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract cesiune?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract cesiune?

Buna seara,
Am o nelamurire. Ce fel de contract sa fac si daca este ok sa fac un contract de cesiune in situatia urmatoare, Ce fel de obligatii o sa am in caz ca il fac.
Vreau sa fac un contract de preluare semnal catv si internet de la o alta firma din domeniu. Firma respectiva imi da semnal (catv si internet) si pentru aceste servicii o sa platesc 5 ron per abonat. In schimb doreste sa ii vand, cesionez 2 fire single mode din fibra pe care o intind (respectiv 12 fire). De vandut nu cred ca am cum sa ii vand 2 fire din cele 12 fire. Cele 12 fire reprezinta un fir si cum sa ii vand 2 fire dintr-un obiect practic. Nu? Plus ca vrea fara bani. De cesionat se poate? Practic ce prevede cesionarea.

Alte discuții în legătură

Instalatie catv pe scara blocului! IonutV21 IonutV21 Buna ziua! Sunt presedintele unei asociatii de proprietari si am o intrebare daca ma puteti ajuta.Cand am preluat jobul de presedinte pe cele doua scari ale ... (vezi toată discuția)
Acces la internet / calitatea serviciilor isp crx crx Buna ziua! Problema este legata de accesul la internet si calitatea serviciului respectiv. Localitatea in cauza este comuna Axintele, judetul Ialomita. La ... (vezi toată discuția)
Contract de cesiune a clientilor intre 2 societati? plummy plummy Buna ziua! Am o intrebare legata de o societate furnizoare de servicii de internet catre clienti persoane fizice (mai ales). Societatea respectiva urmeaza a se ... (vezi toată discuția)