avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... acte auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

acte auto

problema sta cam asa ,
X vinde masina lui Y cu contract v c
Y vinde si el masina lui Z
Z vinde si el maina lui Q
Q vrea sa inscrie masina si ia legatura cu Y sa ii dea fiscal sa o poata inscrie , acesta zice DA se rezolva imi treb copie ci si in 2-3 zile le trimet dar ca nu e parolist promite atat dar actele nu le mai trimete.cum pot rezolva ?daca ma poate ajuta cineva ,se poate sa existe o portita pe undeva?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:11, 4 Noiembrie 2018
1-Nu ati precizat date relevante
2-vanzarea de vehicule se poate realiza prin parcurgerea etapelor si inceierea documentelor legale de tranzactionare bun mobil,sau ,realitatea demonstreaza in multe cazuri ca se fac vanzari auto fara ca vanzatorul sa depuna certificat fiscal si fisa radiere auto
3-Daca Y a tranzactionat vehiculul cu parcurgerea etapelor si incheierea de documente legale ,nu mai poate prezenta certificat fiscal si fisa radiere auto pentru simplul motiv ca nu mai detine calitatea de proprietar asupra auto si cu scopul de stopari impunii obligatii fiscale la buget aferent vehicul a radiat auto de pe rolul sau fiscal la momentul vanzarii auto catre Z

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare auto in lipsa proprietarului yorkie yorkie Va rog sa ma lamuriti si pe mine daca se poate in urmatoarea problema Sunt plecat din tara si am lasat masina la vanzare in Romania tatalui meu. Acesta nu ... (vezi toată discuția)
Am o mașină Marcu Cosmin Marcu Cosmin Am o mașină Opel Astra f și nu am fiscal la ea am loato de la un prieten si nu mi-a spus de unde a loato din greșeală m-am întâlnit cu proprietarul ... (vezi toată discuția)
Radiere din circulatie neefectuata. sentinta absurda a judecatorului. LuchianSeb LuchianSeb In urma cu vreo doi ani a fost vandut un autoturism de la proprietarul X la noul proprietar Y. Imediat dupa vanzare X (fostul proprietar) nu s-a aratat ... (vezi toată discuția)