In cateva cuvinte...
Neatentie la traversarea unei linii de tramvai, seara, tramvaiul FARA FARURI APRINSE (deci greu observabil dar nu asta e problema...), tramvaiul intra in masina mea, o face zob, eu capul spart...
Carnetul suspendat... Nu e nici asta problema...
Problema e ca MI S-A DESCHIS DOSAR DE CERCETARE si cica e in lucru la un dom' procuror...
Oare unde ma incadreaza? La tentativa de omor asupra vatmanului sau la vatamarea mea corporala de catre mine? #-o (imi mai arde si de glume, puneti-o pe seama capului spart...)
Am fost, am dat o declaratie in care am spus ce si cum s-a intamplat, a dat si vatmanul declaratie... cica o sa fiu citat de nenea procurorul cand o sa fie nevoie sa mai dau alte declaratii...
Mi-au dat dovada de reparatie, dovada 15 zile ca sa pot conduce (ca cica nu e carnetul suspendat dar urmeaza la finalul cercetarilor)... Dovada o pot prelungi lunar pana la rezolvarea cazului...
La intrebarea adresata politistului care-mi lua declaratia "de ce se fac cercetari?" mi s-a raspuns ca e procedura standard in cazul accidentelor cu vatamari de persoane... Pai, zic eu, eu am gresit, eu am fost vatamat, n-am vatamat alte persoane... Ma bag singur in puscarie? :P Raspunsul sec: Legea nu distinge... A fost accident? A fost. A fost vatamare de persoana? A fost. Se fac cercetari. Un politist mai batran (si mai intelept :O ) mi-a zis ca cercetarea se face in principal pentru aflarea vinovatului si, in cazul meu, scoaterea vatmanului din discutie avand in vedere ca e clar vina mea ( am si recunoscut-o)
Noi sa fim sanatosi, ca belelele curg...
Bafta maxima