avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar penal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar penal

In cateva cuvinte...
Neatentie la traversarea unei linii de tramvai, seara, tramvaiul FARA FARURI APRINSE (deci greu observabil dar nu asta e problema...), tramvaiul intra in masina mea, o face zob, eu capul spart...
Carnetul suspendat... Nu e nici asta problema...

Problema e ca MI S-A DESCHIS DOSAR DE CERCETARE si cica e in lucru la un dom' procuror...

Oare unde ma incadreaza? La tentativa de omor asupra vatmanului sau la vatamarea mea corporala de catre mine? #-o (imi mai arde si de glume, puneti-o pe seama capului spart...)

A mai auzit cineva vreun caz similar?
Cel mai recent răspuns: Lipi , utilizator 12:52, 13 Noiembrie 2009
Am fost, am dat o declaratie in care am spus ce si cum s-a intamplat, a dat si vatmanul declaratie... cica o sa fiu citat de nenea procurorul cand o sa fie nevoie sa mai dau alte declaratii...
Mi-au dat dovada de reparatie, dovada 15 zile ca sa pot conduce (ca cica nu e carnetul suspendat dar urmeaza la finalul cercetarilor)... Dovada o pot prelungi lunar pana la rezolvarea cazului...
La intrebarea adresata politistului care-mi lua declaratia "de ce se fac cercetari?" mi s-a raspuns ca e procedura standard in cazul accidentelor cu vatamari de persoane... Pai, zic eu, eu am gresit, eu am fost vatamat, n-am vatamat alte persoane... Ma bag singur in puscarie? :P Raspunsul sec: Legea nu distinge... A fost accident? A fost. A fost vatamare de persoana? A fost. Se fac cercetari. Un politist mai batran (si mai intelept :O ) mi-a zis ca cercetarea se face in principal pentru aflarea vinovatului si, in cazul meu, scoaterea vatmanului din discutie avand in vedere ca e clar vina mea ( am si recunoscut-o)

Noi sa fim sanatosi, ca belelele curg...
Bafta maxima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool vs prioritate Biciclista Biciclista Accident.Eu : 0,43 in aer, 0,6 si 0,45 la prima si a doua proba bio. El : neacordare de prioritate. Eu : masina zob si 95 zile IML. El : nimic. Eu : dovada ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan plus tamponare! care sunt consecintele? Study Brian Study Brian Am provocat un accident in data 24.11.2019, m-am tamponat cu un taxiu, acesta circuland regulamentar, neacordându-i prioritate, tin sa mentionez ca ma aflam ... (vezi toată discuția)
Accident fara victime, neacordare prioritate tafalanvaleriu tafalanvaleriu daca am avut permisu luat pentru depasire pe linia continua in aprilie 2011,si acum nu am acordat prioritate si am facut accident fara victime,si mi sa ... (vezi toată discuția)